All times are UTC-06:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Oct 13, 2007 12:04 pm 
Offline

Joined: Tue Dec 26, 2006 5:13 pm
Posts: 37
Hi,

if my Peg2-machine is powered up after powercut, I'm missing the Gigabit-interface.
After reboot it's there.

First I suspected the OF, but loading MorphOS first doesn't help. I have to load Suse and reboot once...


Before I start writing stupid reboot-scripts, I'd like to ask, whether there's an more elegant way to solve this..


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 13, 2007 2:22 pm 
Offline

Joined: Fri Sep 24, 2004 1:39 am
Posts: 429
Location: Secure Networks / Sweden
The best way - Get a UPS! :)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 14, 2007 2:51 am 
Offline

Joined: Tue Dec 26, 2006 5:13 pm
Posts: 37
As one of my UPS can keep up the power for about 10hours, I have to buy a diesel powergenerator as some powerfails lasted longer than that ;-)

For my Pegs, the real reason for powercuts is the masterswitch of my computerequipment.
I use this to switch off all those little switches, audiomixers, WLAN-accpoints ...


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC-06:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
PowerDeveloper.org: Copyright © 2004-2012, Genesi USA, Inc. The Power Architecture and Power.org wordmarks and the Power and Power.org logos and related marks are trademarks and service marks licensed by Power.org.
All other names and trademarks used are property of their respective owners. Privacy Policy
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group