All times are UTC-06:00




Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sat Oct 13, 2007 6:40 am 
Offline

Joined: Tue Oct 10, 2006 2:15 am
Posts: 35
Hi

I don't use yaboot because I don't have a lilo.conf
For some reason it wasn't included in 10.2 and now I am
using 10.3 and it wasn't included this time either;
or perhaps the install procedure missed it.

Anyway, in a recent online update there was a new
kernel and I forgot that this means you have to
generate a new zimage to boot otherwise all your modules
won't load - sudden panic attack until I realised what was
happening.

Would that have been completely invisible with yaboot ? If
so then I think I want to use yaboot but how can I get
a decent lilo.conf/yaboot.conf ?

thanks!


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC-06:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
PowerDeveloper.org: Copyright © 2004-2012, Genesi USA, Inc. The Power Architecture and Power.org wordmarks and the Power and Power.org logos and related marks are trademarks and service marks licensed by Power.org.
All other names and trademarks used are property of their respective owners. Privacy Policy
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group