All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 16, 2012 3:31 pm 
Offline


Wed Jan 11, 2012 2:13 pm

4
The installation with a "modified" Maverick installer, runs smoothly like the original one, and it ends shutdowning the SB.
At reboot the CapsLock blinks three times, but nothing appears on screen. Something is missing...

Now booting again with ArmHf-3D SD, and mounting the SSD's bootfs
shows:
Code:
#ls -l /mnt/sda1
-rw-r--r-- 1 demo root  901149 Jun 10  2011 System.map-2.6.31.14.23-efikamx
-rw-r--r-- 1 demo root 1132353 Jun 11  2011 System.map-2.6.39-2+armhf.1-mx5
-rw-r--r-- 1 demo root     442 Sep 24 13:34 boot.scr
-rw-r--r-- 1 demo root     442 Sep 24 13:14 boot.scr.bak
-rw-r--r-- 1 demo root     398 Jun 10  2011 boot.script
-rw-r--r-- 1 demo root   66064 Jun 10  2011 config-2.6.31.14.23-efikamx
-rw-r--r-- 1 demo root   79488 Jun 11  2011 config-2.6.39-2+armhf.1-mx5
drwxr-xr-x 2 demo root    1024 Aug  3 09:19 flash-kernel
-rw-r--r-- 1 demo root 6626805 Jun 10  2011 initrd.img-2.6.31.14.23-efikamx
-rw-r--r-- 1 demo root 5149543 Sep 24 13:32 initrd.img-2.6.39-2+armhf.1-mx5
drwxr-xr-x 2 demo root   12288 Oct 20  2010 lost+found
-rw-r--r-- 1 demo root 1996088 Sep 24 13:34 uImage
-rw-r--r-- 1 demo root 2052052 Jun 10  2011 uImage-2.6.31.14.23-efikamx
-rw-r--r-- 1 demo root 1996088 Aug  3 09:40 uImage-2.6.39-2+armhf.1-mx5
-rw-r--r-- 1 demo root 1996088 Sep 24 13:14 uImage.bak
-rw-r--r-- 1 demo root 5149607 Sep 24 13:34 uInitrd
-rw-r--r-- 1 demo root 6626869 Jun 10  2011 uInitrd-2.6.31.14.23-efikamx
-rw-r--r-- 1 demo root 5183599 Aug  3 09:40 uInitrd-2.6.39-2+armhf.1-mx5
-rw-r--r-- 1 demo root 5149508 Sep 24 13:14 uInitrd.bak
-rw-r--r-- 1 demo root 2051988 Jun 10  2011 vmlinuz-2.6.31.14.23-efikamx
-rw-r--r-- 1 demo root 1996024 Jun 11  2011 vmlinuz-2.6.39-2+armhf.1-mx5


adding uImage and uInitrd for 2.6.31.14.25 kernel and symbolic links to them (as I wrote in my previous post) makes the system bootable but impossible to login...

stan


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 16, 2012 9:53 pm 
Offline
Genesi


Mon Jan 30, 2006 2:28 am

409

Finland
Hi,

Try booting from SD card, and then removing the value of the root password field form the /etc/shadow file of the SSD.

Then you should be able to boot from SSD again and log in as root without password.


Johan.
Johan Dams, Genesi USA Inc.
Director, Software Engineering

Yep, I have a blog... PurpleAlienPlanet


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group